Welkom bij rijschool van D&D

Rijschool van D&D behoort tot de grotere autorijscholen uit de regio Gouda, is RIS-gecertificeerd en bezit het ‘Bovag 3-sterren kwaliteitslabel’, dat garant staat voor service en kwaliteit.

Bij ons kun je terecht voor een autorijopleiding (hierbij heb je de keus uit regulier, volgens de RIS-methode of versneld), en voor het behalen van het rijbewijs E achter B. De cursus E achter B bieden wij ook als dagcursus aan.

Dankzij een team van 5 vakbekwame en zeer gemotiveerde instructeurs/-trice behaalt Rijschool van D&D al sinds de oprichting in 1990 een slagingspercentage dat elk jaar ver boven het landelijk en kringgemiddelde ligt.

Wij zijn RIS-gecertificeerd, dat wil zeggen dat wij getraind zijn om de ‘Rijopleiding In Stappen’ te mogen aanbieden. Dit is een zeer gestructureerde vorm van opleiden, onderverdeeld in 4 modules. Bij ons kun je dus kiezen voor een ‘gewone’ rijopleiding of voor de ‘RIS-methode’. Op de site van het CBR www.rijopleidinginstappen.nl kun je alles lezen over deze formule.

Meer gedetailleerde informatie over onze opleidingen kun je vinden door op de betreffende knoppen te klikken, ons even te bellen of een informatiepakket aan te vragen.