Home » Auto » Rijangst / opfriscursus

Rijangst/opfriscursus

Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faal- en/of rijangst. Zij hebben hiervoor aanvullende opleidingen gevolgd bij A&R Verkeersbegeleidingen hét instituut op het gebied van trauma- en fobiebegeleiding in Nederland.

In Nederland zijn er tussen de 800.000 en 1.000.000 mensen die lijden aan een of andere vorm van rijangst. Zij hebben de overeenkomst dat ze auto- (of motor-)rijden niet als ontspanning kunnen zien. We hebben het hier dus over mensen die al in het bezit zijn van een rijbewijs maar om een bepaalde reden het autorijden of bepaalde onderdelen van het autorijden, autosnelweg, drukke situaties of parkeren, vermijden. Redenen kunnen zijn dat door omstandigheden weinig rijervaring is opgedaan na het behalen van het rijbewijs of dat men door een slechte ervaring in het verkeer niet meer achter het stuur durft.

De instructeurs van Autorijschool van D&D herkennen de symptomen en weten hoe het zelfvertrouwen (opnieuw) opgebouwd kan worden. Door onze vakkundige begeleiding kan men dan weer ontspannen en met plezier aan het verkeer deelnemen.

Vanaf september 2016 biedt Autorijschool van D&D in samenwerking met Angst en Traumacentrum Gouda behandeltrajecten aan om rijangst aan te pakken.

Dus: rijdt u altijd om om de snelweg te vermijden? Vindt u inparkeren moeilijk? Raakt u het overzicht kwijt in drukke situaties? Voelt u zich onzeker of angstig in het verkeer? Daar kan verandering in komen! Zet de eerste stap om er iets aan te doen en bel ons voor informatie; wij helpen u weer op weg!

Handige linken

CBR
Rijschoolgegevens
Rijschool machtigen
COVID-19 ProtocolVolg ons via


Autorijschool van D & D

A.G. de Vrijestraat 22
2806 SP GOUDA
Telefoon: 0182-524171

Privacy verklaring