Home » Auto » Wie zijn wij?
Wie zijn wij

In 1990 startte dhr. van Dijk Autorijschool van D&D. Wegens de goede resultaten groeide de rijschool en kwam er versterking van dhr. van Dekken die de rijschool later heeft overgenomen.
Sinds 1 april 2015 is de rijschool in handen van Leni en Frans Vellema. Zij zetten het succesvolle beleid van de afgelopen jaren voort waarbij het motto "Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid" hoog in het vaandel blijft staan.

Ons doel is om een leerling tot een veilige en sociale weggebruiker op te leiden, die met niet meer lessen dan nodig in één keer slaagt. Wij beseffen heel goed dat een tevreden leerling de beste reclame is.

Op dit moment wordt er gewerkt met een team van 4 zeer bekwame instructeurs en is ons slagingspercentage elk jaar bovengemiddeld. Een goede rijles maakt dat je uiteindelijk goedkoper uit bent. Als je elke les goed onderricht krijgt heb je minder lessen nodig en hoef je maar één keer een examen te kopen.

Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.30 tot 13.00 uur en van 15.00 uur tot 18.00 uur


Autorijschool van D&D beschikt over een kantoor dat, door de week, dagelijks bereikbaar is voor het maken van les-afspraken, het in overleg met jou plannen van een toets of examen en het stellen van vragen. Door deze constructie gaat er geen lestijd verloren en kunnen de instructeurs zich in de auto volledig concentreren op het lesgeven.

Ons motto is: Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid!


We stellen de instructeurs voor:


Frans Vellema
(1961). Getrouwd, 2 kinderen. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de zorg werd het tijd om het roer om te gooien en heeft In 2004 zijn bevoegdheid behaald voor rij-instructeur. Daarna werkzaam geweest bij Autorijschool van D&D.
In 2015 heeft hij Autorijschool van D&D een mooie frisse doorstart gegeven. Hij is in het bezit van de rijbewijzen A, B en BE en geeft les in de categorie B en sinds april 2018 is ook Frans bevoegd om les te geven in categorie BE. Ook is hij gediplomeerd faalangst-/rijangstinstructeur en RIS-instructeur. Vanwege zijn achtergrond in de zorg is Frans erg goed in het lesgeven aan mensen een vorm van autisme.
Zijn hobby's: klussen, reizen en fietsen. Zo heeft hij bijvoorbeeld Azië met de rugzak, en Mexico per fiets bekeken.
Hans van Geluk (1960). Is getrouwd en heeft vier kinderen. Na het werken als matroos bij Smit Internationale besloot Hans in 1985 voor zichzelf te gaan starten als rijinstructeur. Na het behalen van zijn diploma rij-instructeur voor auto en motor is Hans werkzaam geweest als zelfstandige rijschoolhouder en daarna heeft hij bij grotere gerenommeerde rijscholen als rijinstructeur auto en motor, faalangst instructeur, rijangst coach en theoriedocent gewerkt. Kortom veel ervaring, en met een dosis humor en educatieve vaardigheden wil hij jullie graag ondersteunen naar het behalen van het rijbewijs. Hobby's van Hans zijn: Italië in al zijn facetten, koken, motorsport en reizen.Wim Slagers (1962). Heeft een vrouw en 3 kinderen. In 2007 heeft Wim het instructeursbewijs behaald en is sinds die tijd werkzaam bij Autorijschool van D&D. Hij is in het bezit van alle rijbewijzen en mag lesgeven in de categorieën B en BE. Ook is hij opgeleid om mensen met faal- en rijangst te begeleiden. Vóór 2007 heeft hij ook altijd op de weg gezeten, en heeft motorreizen georganiseerd in Duitsland. Tegenwoordig kun je hem ook tegenkomen op een bus van Arriva, waar hij voor werkt. Wim is nu onze vaste invaller in tijden dat het druk is op de rijschool.
Zijn hobby's: fotograferen (ook persfoto's voor de nieuwssite 112hm.nl) en wielrennen.


Handige linken

CBR
Rijschoolgegevens
Rijschool machtigen

Volg ons via


Autorijschool van D & D

A.G. de Vrijestraat 22
2806 SP GOUDA
Telefoon: 0182-524171
Mobiel: 0615477884

Privacy verklaring