Home » Auto » Wie zijn wij?
Wie zijn wij

In 1990 startte dhr. van Dijk Autorijschool van D&D. Wegens de goede resultaten groeide de rijschool en kwam er versterking van dhr. van Dekken die de rijschool later heeft overgenomen.
Sinds 1 april 2015 is de rijschool in handen van Leni en Frans Vellema. Zij zetten het succesvolle beleid van de afgelopen jaren voort waarbij het motto "Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid" hoog in het vaandel blijft staan.

Ons doel is om een leerling tot een veilige en sociale weggebruiker op te leiden, die met niet meer lessen dan nodig in één keer slaagt. Wij beseffen heel goed dat een tevreden leerling de beste reclame is.

Op dit moment wordt er gewerkt met een team van 4 zeer bekwame instructeurs en is ons slagingspercentage elk jaar bove ngemiddeld. Een goede rijles maakt dat je uiteindelijk goedkoper uit bent. Als je elke les goed onderricht krijgt heb je minder lessen nodig en hoef je maar één keer een examen te kopen.

Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.30 tot 13.00 uur en van 15.00 uur tot 18.00 uur


Autorijschool van D&D beschikt over een kantoor dat, door de week, dagelijks bereikbaar is voor het maken van les-afspraken, het in overleg met jou plannen van een toets of examen en het stellen van vragen. Door deze constructie gaat er geen lestijd verloren en kunnen de instructeurs zich in de auto volledig concentreren op het lesgeven.

Ons motto is: Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid!


We stellen de instructeurs voor:

 


Frans Vellema
(1961). Getrouwd, 2 kinderen. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de zorg werd het tijd om het roer om te gooien en heeft In 2004 zijn bevoegdheid behaald voor rij-instructeur. Daarna werkzaam geweest bij Autorijschool van D&D.
In 2015 heeft hij Autorijschool van D&D een mooie frisse doorstart gegeven. Hij is in het bezit van de rijbewijzen A, B en BE en geeft les in de categorie B en sinds april 2018 is ook Frans bevoegd om les te geven in categorie BE. Ook is hij gediplomeerd faalangst-/rijangstinstructeur en RIS-instructeur. Vanwege zijn achtergrond in de zorg is Frans erg goed in het lesgeven aan mensen een vorm van autisme.
Zijn hobby's: klussen, reizen en fietsen. Zo heeft hij bijvoorbeeld Azië met de rugzak, en Mexico per fiets bekeken.

Adjay
(1964)     Heeft inmiddels bijna 30 jaar ervaring als rijinstructeur. Na eerst als automonteur en klussenman te hebben gewerkt, wilde hij zijn toenmalige vriendin en inmiddels vrouw helpen met het behalen van haar rijbewijs en is toen rijinstructeur geworden. Hij heeft de rijbewijzen A, B, C en BE en geeft les in de categorieën B en E achter B.


Abdel
(1964)  Is inmiddels ook bijna 30 jaar rijinstructeur. Na een paar jaar ‘omzwervingen’ nu weer terug op het vertrouwde nest. De vrijheid van lekker op de weg zijn en dat combineren met allerlei verschillende mensen het veilig autorijden eigen maken is nog steeds zijn motivatie om het vak van rijinstructeur uit te voeren
Abdel geeft les in de categorie B.
Silvano
(1995)    Na een opleiding tot filiaalmanager en daarna 5 jaar werken in de horeca ontdekte hij, door familieleden, dat het vak van rijinstructeur heel leuk en uitdagend is. In november 2018 heeft hij de opleiding tot rijinstructeur B afgerond en is toen direct komen werken voor rijschool van D&D. In 2019 kwam daar de afronding voor instructeur E achter B bij en in beide categorieën geeft hij nu les.

 


Handige linken

CBR
Rijschoolgegevens
Rijschool machtigen
COVID-19 ProtocolVolg ons via


Autorijschool van D & D

A.G. de Vrijestraat 22
2806 SP GOUDA
Telefoon: 0182-524171

Privacy verklaring